Temakveld om sorg og kjønnsforskjeller m/Steinar Ekvik

Posted by MetteBGabestad
feb 05 2014

«Sorg og Omsorg i Sarpsborg»  inviterer til temakveld mandag 10 mars kl 19 i kommunestyresalen i Sarpsborg. Steinar Ekvik, prest og forfatter, har jobbet mange år med tema sorg og er foredragsholder denne kvelden.

Steinar Ekvik sier dette om temaet: «Vi mennesker er forskjellige. Det merker vi også når sorgen rammer oss og de tunge dagene i livet kommer. Denne kvelden handler om hvordan vi mennesker reagerer ulikt. Først og fremst handler det om individuelle forskjeller, men også om generasjonsforskjeller og kjønnsforskjeller. Det er viktig å ikke presse alle inn i samme mønster. Vi er forskjellige som mennesketyper og det er heller ikke likt det vi har med oss i livsbagasjen. Derfor har vi ikke alltid de samme behov, heller ikke når vi sørger.

Det blir god tid til samtale både rundt bordene og i plenum.

Ingen påmelding og gratis inngang. Servering av noe å bite i og kaffe/te.

Steinar Ekvik har skrevet en rekke bøker om sorg og sorgarbeid. Det blir mulig å få kjøpt bøker i løpet av kvelden.

Comments are closed.