Archive for the ‘Sorggrupper’ Category

Sorggruppe for voksne som har mistet foreldre

Sorggrupper | Posted by Astrid Gangestad
jun 26 2024

Sorg og Omsorg i Mosseregionen starter opp ny gruppe i august/september 2024 for deg som er voksen og har mistet egne foreldre. Ta kontakt for påmelding eller mer informasjon.

Sorggruppe for ungdom Mosseregionen

Sorggrupper | Posted by Astrid Gangestad
jun 26 2024

Er du mellom 13 og 19 år og har mistet noen som stod deg nær, eller kjenner du noen det gjelder? Sorg og omsorg i Mosseregionen starter ny sorggruppe for ungdom i januar 2025. I gruppen møter ungdommene andre ungdommer som også har møtt døden tett på, og de får støtte i sorgen gjennom ulike aktiviteter og samtaler i gruppen. Vi møtes ca 10 ganger utover våren. For mange oppleves det litt skummelt å bli med i en gruppe, men  mange ungdommer som har vært med i gruppe tidligere sier at det er godt å være sammen med andre som skjønner litt hvordan de har det, og det gjør at de ofte føler seg litt mindre alene i sorgen. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål. Om du er usikker på om du ønsker å bli med i gruppen er det mulig å bli med de første par gangene for å teste ut om dette er noe for deg. 

Sorggruppe for barn starter i august -24

Sorggrupper | Posted by Astrid Gangestad
jun 26 2024

Har du mistet mamma/pappa/søsken eller andre nære pårørende? Sorg og Omsorg i Mosseregionen starter opp ny sorggruppe i slutten av august, for barn i barneskolealder. Vi møtes annenhver uke, til sammen ni ganger. Hver samling varer i 1 1/2 time, og inneholder mat, prat, aktivitet og lek. Ta kontakt med astrid.gangestad@kirkenimoss.no (sms 41252181).

Sorggruppe for ungdom, Fredrikstad

Sorggrupper | Posted by admin
apr 26 2023

Kafé Sorg og Omsorg

Sorggrupper | Posted by IngerMarieSolgaard
jan 04 2023

TIRSDAG 18. OKTOBER KL. 19: Temakveld i Jeløy kirke med Sunniva Gylver

Sorggrupper | Posted by Astrid Gangestad
sep 13 2022

Sorg og Omsorg i Mosseregionen inviterer til temakveld: «Midt i alt som er – en fortelling om kjærlighet, sorg og eksistensiell beredskap»
Prest og forfatter Sunniva Gylver har skrevet bok med utgangspunkt i ulykke og sorg som har rammet henne og familien de siste årene. Som prest og profesjonell sorgarbeider gjennom 26 år, og nå enke, deler hun sin egen verktøykasse for å møte livet og døden. Det blir samtale, mulighet for spørsmål, og anledning til å kjøpe boka. Gratis inngang – Alle er hjertelig velkommen!

Sorggruppe for menn

Sorggrupper | Posted by MetteBGabestad
jun 22 2022

Sorggrupper i Fredrikstad

Sorggrupper | Posted by IngerMarieSolgaard
feb 23 2022

Sorg og Omsorg Fredrikstad starter sorggrupper våren og høsten 2022.

Har du eller noen du kjenner, mistet noen ved død, enten ved sykdom, ulykker eller selvmord og ønsker å delta i sorggrupper, så ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Du/ dere blir tilbudt en enesamtale med en av våre ledere i forkant for sorggruppen.

Tilbudet er gratis.

Kontakt Frivilligsentralen på tlf 90993815

Velkommen til åpen temakveld «Sorg, kultur og tro» i Sarpsborg

Sorggrupper | Posted by MetteBGabestad
sep 22 2021

Tilbud om Livsmestringsgrupper i Halden

Sorggrupper | Posted by Hilde Finsådal
feb 17 2021