Sorggruppe for ungdom Mosseregionen

Posted by Astrid Gangestad
des 13 2023

Er du mellom 13 og 19 år og har mistet noen som stod deg nær, eller kjenner du noen det gjelder? Sorg og omsorg i Mosseregionen starter ny sorggruppe for ungdom i januar 2024. I gruppen møter ungdommene andre ungdommer som også har møtt døden tett på, og de får støtte i sorgen gjennom ulike aktiviteter og samtaler i gruppen. Vi møtes ca 10 ganger utover våren. For mange oppleves det litt skummelt å bli med i en gruppe, men  mange ungdommer som har vært med i gruppe tidligere sier at det er godt å være sammen med andre som skjønner litt hvordan de har det, og det gjør at de ofte føler seg litt mindre alene i sorgen. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål. Om du er usikker på om du ønsker å bli med i gruppen er det mulig å bli med de første par gangene for å teste ut om dette er noe for deg. 

Comments are closed.